Apu, anyu, gyertek legózni!

Apu, anyu, gyertek, nézzétek meg velem! Vajon hányszor hangzik el ez a kérés gyermekünk szájából, de a mai rohanó világban nem mindig sikerül simán összehozni a családi programot.

Ne hagyja ki! Legózni mindenki szeret, kicsik, nagyok és a nagyszülők is! A film pont ott folytatódik, ahol az első rész befejeződött és itt is lesz fülbemászó dallam. Hallgassa csak!

Miről szól a Legó kaland 2?  Mutatjuk!

Valaha minden szupi-szuper volt… de az első Lego-kaland után nem sokkal kissé széteső hőseink, a Kiválasztott és Vadóc újabb veszélyekkel kénytelen szembenézni: a távoli Tesho-rendszer Duplo bolygójáról érkező idegenek ugyanis mindent lerombolnak – méghozzá jóval gyorsabban, minthogy ők újjá tudnák építeni. Összeáll a kockahasú és kockafejű hősök különleges csapata: a Zöld Lámpás, Superman, Batman, Vasszakáll, Unikitty és a többiek hosszú, veszélyes útra indulnak, hogy végre szembenézzenek a támadókkal.

Forrás: https://port.hu/adatlap/film/mozi/a-lego-kaland-2-the-lego-movie-2-the-second-part/movie-204841

Íme az előzetes!

Kép forrása: https://port.hu/galeria/a-lego-kaland-2/movie-204841?openwith=1117458

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük