Figyelem fiatalok! Pályázati felhívás fiatal képzőművészeknek

Budapest, 2019. február 14., csütörtök (MTI) – Pályázati felhívást hirdetett a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. (MANK) 30 év alatti fiatal képzőművészeknek, akik közül a legjobbak április 3. és 28. között mutatkozhatnak be az Idő/Kép című fiatal művészek tavaszi tárlatán a szentendrei MANK Galériában; a pályázatok benyújtásának határideje március 25-e. 

     A Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. legújabb pályázati felhívásának célja, hogy azoknak az alkotóknak, akik 30. életévüket 2019. április 28. után töltik be, a kor kihívásainak megfelelő megjelenést biztosítson, törekvéseikben támogassa őket – közölte a MANK csütörtökön az MTI-vel.

A felhívásra szakmai önéletrajzzal, motivációs levéllel, portfólióval és a kiállításra szánt, az elmúlt egy évben készült mű vagy művek dokumentációjával lehet. A pályázatokat személyesen lehet benyújtani március 25-én 17 óráig a szentendrei MANK Galériában (cím: 2000 Szentendre, Bogdányi út 51.).

A beérkezett pályázatokat neves művészekből és művészettörténészekből álló szakmai zsűri bírálja el. Az elbírálás a benyújtási határidőt követően, 30 napon belül történik. A döntésről a pályázók írásbeli értesítést kapnak az általuk megadott e-mail címre.

A pályázattal kapcsolatban felvilágosítás a titkarsag@alkotomuveszet.hu email címen kérhető – olvasható a MANK közleményében.

vrzs \ pmg

MTI 2019. február 14., csütörtök 14:08

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük