A hét közepéig marad a tavaszias idő

Vasárnap a hajnalra képződött köd északon, északkeleten, valamint Sopron környékén néhol kora délutánig is megmaradhat, máshol viszont szinte zavartalan napsütésben lesz részünk.

Gyenge, mérsékelt marad a szél. Napközben 7-14 fok várható, de a tartósabban párás, ködös tájakon ennél hűvösebb marad az idő.

Nem lesz front térségünkben.

Hétfőn is marad a sokfelé tavaszias, napos idő, de a Dunántúlon és északon kissé megnövekedhet a fátyolfelhőzet. A reggeli pára és köd északon többfelé napközben is tartósan megmaradhat. A ködös tájakon 10 fok alatt, máshol 10 fok felett alakulhat a csúcshőmérséklet.

Kedden és szerdán is sok napsütés várható, de a reggeli köd főként az Alföld északi felén és az Északi-középhegységben napközben is tartós lehet. A csúcshőmérséklet a napos tájakon 10 és 14, a tartósabban ködös tájakon 5 és 9 fok között alakul.

Csütörtökön már több felhő lehet felettünk, de hosszabb-rövidebb időre mindenhol előbújhat a nap. A nyugati szél több helyen megélénkülhet. Napközben 5-11 fok valószínű. Estétől észak felől egyre több helyen eleredhet az eső.

Pénteken elszórtan záporokra, szeles időre van kilátás.

https://www.idokep.hu/elorejelzes/Zalaegerszeg

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük