Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Elindította első magyarországi ötödik generációs mobilhálózati tesztállomását Zalaegerszegen a Magyar Telekom. Hasonló adótornyot tavaly már a járműipari tesztpálya területére is elhelyeztek. A cél most az, hogy megvizsgálják, az új rendszer mennyire működik együtt hatékonyan a jelenlegi mobilhálózatokkal. Itt írtunk róla.

Felújítják az Andráshida és a Gazdaság út közötti átkötő szakaszt.

Idén is csatlakozott Zalaegerszeg a Házasság Hete országos rendezvénysorozatához. A programok hétfőn kezdődtek. A nyitónap vendége Czene Attila, olimpiai bajnok úszó volt, aki házasságáról beszélt a vendégeknek. Itt írtunk róla.

A legnagyobb zalaegerszegi adózókat köszöntötték a Díszteremben. Az eseményre ezúttal is 25 cég képviselőjét hívták meg.

Hagyomány, mesterség, jövő címmel kétnapos konferenciát rendeztek Zalaegerszegen, melynek témája a felnőtt népi szakképzés.  Itt írtunk róla.

A videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük