Az Alita érdekelte az amerikai nézőket a hétvégén

Los Angeles, 2019. február 17., vasárnap (MTI) – Az Alita: A harc angyala című látványos cyberpunk akciómozi érdekelte a legjobban az amerikai nézőket a hétvégén.

     A Variety.com beszámolója szerint a Robert Rodrigez rendezésében, James Cameron és Jon Landau produceri közreműködésével született mangaadaptáció, amelynek költségvetése 170 millió dollár (48 milliárd forint) volt, premierhétvégéjén 27,8 millió dollárt (7,8 milliárd forintot) keresett az észak-amerikai mozikban.

A produkció, amelynek főszerepeit Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali és Michelle Rodriguez alakítja, a nemzetközi piacon is bemutatkozott a hétvégén, ott eddig 32 millió dollárért (9 milliárd forintért) váltottak rá jegyet a nézők.

A kasszasikerlista második helyét a Lego-kaland 2. foglalta el 21,2 millió dolláros (6 milliárd forintos) jegyeladással, a harmadik pedig az Isn’t It Romantic című vígjáték lett 14,1 millió dollárral (4 milliárd forinttal).

A toplistán a What Men Want című film 10,9 millió dollárral (3 milliárd forinttal) a negyedik, a Boldog halálnapot! 2. pedig 9,8 millió dollárral (2,77 milliárd forinttal) az ötödik lett.

pag \ kvs

MTI 2019. február 17., vasárnap 18:36

Kép forrása: https://port.hu/galeria/alita-a-harc-angyala/movie-197321?openwith=984761

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük