Hallotta? Egerszeg Kártyát érintő változások

Zalaegerszeg Önkormányzata tájékoztatja a lakosokat, hogy kényelmesebb ügyintézés érdekében 2019. március 1-jétől változások lépnek életbe az Egerszeg Kártyával kapcsolatban.

Az eddigi személyes ügyintézés mellett, elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül is igényelhető lesz az Egerszeg Kártya. Az igénylési rendszer egyszerűsítése érdekében a jelenlegi bélyeges érvényesítés megszűnik, kizárólag új kártya igénylésére nyílik mód, melynek érvényessége a kibocsátás napjától számított 3 év. A bélyeggel érvényesített kártyák a lejárati időig továbbra is használhatók. (Például 2019-es bélyeggel a kártya a 2020-as év vonalkód feletti hónap, napjáig érvényes) A 3 évre szóló kártya előállításának egyszeri költsége van, melynek összege 2000 Ft.

Részletes információk itt és itt olvashatók!

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük