Májusban két hétre lezárják a Keleti pályaudvart

Budapest, 2019. február 22., péntek (MTI) – Májusban két hétre lezárják a Keleti pályaudvart karbantartás miatt – közölte a MÁV pénteken Facebook-oldalán.

     A tájékoztatás szerint a május 13-tól 26-ig tartó munkálatok idején valamennyi, a Keleti pályaudvart érintő elővárosi és távolsági vonat menetrendjében lesznek változások, a vonatokat a Keletiből más állomásokra irányítják át, más állomásokat érintő módosítások is várhatóak.

A két hét alatt olyan karbantartásokat végeznek, amelyeket a vonatforgalom fenntartása mellett nem lehet végrehajtani. “A beavatkozások által javulni fog a szolgáltatási színvonal, valamint a vonatok pontossága” – írták.

A forgalomszervezéssel kapcsolatban még tartanak az egyeztetések, a menetrendi változásokról tájékoztatják az utasokat – közölte a MÁV.

bkdi \ bri \ gry

MTI 2019. február 22., péntek 20:47

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük