Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Országos Futsal Diákolimpia-döntőt rendeznek Zalaegerszegen. A nívós és fordulatos küzdelmeket ígérő megmérettetés két napon át – vasárnap délutánig – tart.

A Kölcsey-gimnázium négy csapata bejutott a Semmelweis Orvostudományi Egyetem által szervezett döntőbe.

Tavaszváró metszési bemutatót tartottak Géva-hegyen. Itt – interaktív formában – szakemberek ismertették a helyes technikákat. Többek között alma, körte, barack és szilvafákat, valamint szőlőt metszettek.

Ünnepélyes diplomaátadó dékáni tanácsülést tartottak ma a Budapesti Gazdasági Egyetem zalaegerszegi karán. Ezen részt vettek a duális partnercégek, a város, valamint a társintézmények képviselői is.

Fórumot szervez országszerte az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal. Ennek jegyében a Kamarák Házában intézményvezetők, vállalkozók, egyesületek és diákok tájékozódtak a Magyarországon újjá- szerveződő ökoszisztémáról és a legújabb pályázati lehetőségekről.

A videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük