Folytatjuk: mutatjuk, mi történt a héten!

Amennyiben kényelmesen elhelyezkedett, folytatjuk a tegnapi hírsorozatot, mutatjuk, mi történt a héten!

Szabó Magda Abigél című ifjúsági regényének adaptációját mutatják be pénteken Zalaegerszegen. A Hevesi Sándor Színház legújabb darabját Pozsgai Zsolt rendezte.

Már elérhető az illegális hulladéklerakók online bejelentésére szolgáló mobilalkalmazás az EcoSmartCities Zalaegerszeg.

Javában zajlanak a régészeti feltárások a Zalaegerszegi Járműipari Tesztpályán. Az örökségvédelmi munkálatok célja, hogy a végleges beruházást megelőzően kiderüljön, mit rejt a föld és gyarapodjanak az információk a megyeszékhely múltjáról.

Jó ütemben halad a városi infrastrukturális fejlesztéssorozat. Kormányzati segítséggel 29 helyszínen parkolókat építenek, járdákat és utakat újítanak fel.

Kitüntetéseket adott át a magyar ápolók napja alkalmából a Zala Megyei Szent Rafael Kórház. Az ünnepségen Kossuth Zsuzsannára, az ország első főápolójára és érdemeire emlékezve ismerték el az intézmény öt munkatársát.

A videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük