Táblaavatással állított emléket az Országos Mentőszolgálat a Szomszédok teleregénynek

Budapest, 2019. február 26. Horváth Ádám, a Szomszédok című tévéfilmsorozat rendezője (b) beszél, mögötte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kommunikációs vezetője (b2), a dr. Szalóki Esztert alakító Malek Andrea (j4), a Mágenheim doktort alakító Kulka János (j3) és a dr. Nagy Éva orvost alakító Simorjay Emese színművészek (j2), valamint a Peti nevű mentőgépkocsi-vezetőt alakító Lakatos Péter szakápoló (j) az Országos Mentőszolgálat Markó utcai Mentőpalotájának udvarán, ahol a Magyar Televízióban 12 éven keresztül vetített Szomszédok című teleregénynek táblaavatással állított emléket az OMSZ 2019. február 26-án.
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Budapest, 2019. február 26. A dr. Nagy Éva orvost alakító Simorjay Emese színművész és a mentőautó vezetőit, Petit és Giovannit alakító Lakatos Péter szakápoló (b), valamint Kápolnai József mentőgépkocsi-vezető az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) Markó utcai Mentőpalotájának udvarán, ahol a Magyar Televízióban 12 éven keresztül vetített Szomszédok című teleregénynek táblaavatással állított emléket az OMSZ 2019. február 26-án.
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Budapest, 2019. február 26. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kommunikációs vezetője a Magyar Televízióban 12 éven keresztül vetített Szomszédok című teleregénynek emléket állító táblát mutatja az OMSZ Markó utcai Mentőpalotájának udvarán az avatóünnepség napján, 2019. február 26-án.
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük