Folytatjuk: mutatjuk, mi történt a héten!

Amennyiben kényelmesen elhelyezkedett, folytatjuk a hírsorozatot, mutatjuk, mi történt a héten!

Zalaegerszeg 29 pontján újít fel az önkormányzat utakat, járdákat, illetve parkolókat az infrastrukturális fejlesztéssorozat részeként.

Bemutatóval egybekötött szakmai napot tartottak a budapesti Gyengénlátók Általános Iskolájának gyógypedagógusai Zalaegerszegen. Az Öveges-iskolában rendezett programra mintegy 40, zalai és vasi tanár kapott meghívást.

Ötven évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a Magyar Olaj- és Gázipari Múzeum.

 Műszaki napot tartottak a Széchenyi-iskolában, ahol négy szakmacsoport legújabb technológiáival ismerkedhettek a résztvevők.

 Változott a forgalmi rend az Ady utcában és a Göcseji úton, ahol a közlekedők az uszodafejlesztés miatt ideiglenes közúti csatlakozásokkal találkozhatnak. A munkálatok február 18-án kezdődtek, azóta az építési terület megközelítése a Göcseji útról, a kihajtás pedig az Ady Endre utca irányában lehetséges.

 Kiszebáb úsztatással búcsúztatták a telet Andráshidán.

 A botfai asszonyok közel 20 éve sütik közösen húshagyókedden a fánkot. Az idén tíz kiló lisztből készült.

 A videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük