Folytatjuk: mutatjuk, mi történt a héten!

Amennyiben kényelmesen elhelyezkedett, folytatjuk a hírsorozatot, mutatjuk, mi történt a héten!

Befejeződött a zalabesenyői Szent Katalin temetőkápolna belső felújítása. Az Árpád-kori templom 5 év alatt készült el.

Utánpótlás-sakkversenyt tartott a Csuti Antal Sportiskola a Zala Plázában, amelyen a 14 év alattiak programjában három megyéből kilencvenen vettek részt.

Szinkronkorcsolya-bemutatót tartott szombaton az Ice Stars Egyesület a Zalaegerszegi Jégarénában.

Kocsma-dal címmel tartottak előadást a Mindszenty gimnáziumban, ahol két évvel ezelőtt indult dráma tagozat. A 10. B osztályosok Baka Gabriella tanárnő segítségével ismert dalokból állítottak össze monológokat, rövidebb történetekké fűzve. A végeredmény egy 10 éves érettségi találkozó története ismert magyar slágerek szövegeivel.

Folytatódik a Gébárti-tó környékének infrastrukturális fejlesztése. A hamarosan elkészülő, Makovecz Imre által tervezett Boldogasszony-kápolna után elkezdődött a Kézművesek Házának bővítése.  Itt és itt írtunk róla.

Március 18-án 21 óra 30 perctől a Zalakerámia ZTE KK és a Sopron KC csapata mérkőzik a Zalaegerszegi Televízió csatornáján. Ismétlés: március 19-én 16 órától.

A  Modern Városok Program keretében új strand, tanuszoda és fedettuszoda épül Zalaegerszegen. Az ünnepályes alapkőletétellel kezdetét vette az építkezés.

ZegaSztár 2019 – ajánló:

A videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük