Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Zalaegerszegen!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Megemlékezéseket tartottak több megyeszékhelyi intézményben az 1848-as forradalom és szabadságharc alkalmából. Március 15-e legfontosabb eseményeit elevenítették fel a Petőfi és a Landorhegyi általános iskolákban, ahol a tanulók színvonalas műsorokkal készültek.

Új strand, tanuszoda és fedettuszoda épül Zalaegerszegen. A beruházás a Modern Városok Program keretében valósul meg. A munkálatok elkezdődtek, melyet az ünnepélyes alapkőletétellel is megerősítettek.

Idén ünnepli 85. születésnapját Németh János. Ebből az alkalomból a Kossuth-díjas keramikusművész munkásságát felvonultató tárlat nyílt a Hangverseny- és Kiállítóteremben. Itt írtunk róla.

Egy éves születésnapját ünnepelte hétvégén a Kutya Jó Kalandok Játszóház. A Zalai Kutyabarátok Egyesületének terápiás csoportja három korcsoport számára kínál a négylábúak közreműködésével foglalkozásokat. Itt írtunk róla.

Az Alpok Adria szépségverseny zalai válogatóját rendezték pénteken a Hotel Arany Bárányban.

A videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük