Folytatjuk: mutatjuk, mi történt a héten Zalaegerszegen!

Amennyiben kényelmesen elhelyezkedett, folytatjuk a hírsorozatot, mutatjuk, mi történt a héten!

A környezetvédelem volt ma a központi téma a Széchenyi Szakközépiskolában. A diákoknak egyebek mellett a helyi szolgáltatók környezetbarát megoldásait mutatták be.

Március 20-a a boldogság nemzetközi napja. Az ENSZ 2012-ben döntött arról, hogy az emberi lét egyik alapvető céljára ily módon is felhívják a figyelmet. Az utóbbi években az oktatásban tudatosan alkalmazzák ezt a készségfejlesztést. Stábunk a Liszt-iskola boldogságórájára látogattunk el. Itt írtunk róla.

Elkezdődött a kullancsszezon. Mint ismert, az apró paraziták több betegség okozói lehetnek. A vakcina beadatása még nem késő. Érdemes erre odafigyelni, mert egyetlen csípés is súlyos következményekkel járhat. Itt írtunk róla.

20 mázsa pontyot és keszeget telepített a zalaszentgyörgyi tóba a Hullám Horgászegyesület. Emiatt március 30-án reggel 6 óráig általános horgászati tilalom lesz. Ezt követően azonban mindenkit szeretettel várnak a tó partján!

A Bábművészet Világnapját is március 21-én ünneplik. Az egerszegi teátrum ez alkalomból délelőtt nyílt próbára invitálta az érdeklődőket, délután pedig a közelgő bemutatóra hívta fel a figyelmet.

A videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük