Még korai kitenni az ablakba a virágokat, hajnalonta ismét fagyhat Zalaegerszeg környékén

Hétfőre egy hidegfront érkezik, így több tájegységünkön is kell számítani átmenetileg kisebb esőre, egy-egy futó záporra, viszont olyan területekkel is találkozhatunk, melyek kimaradnak a csapadékhullásból.

A nap csak helyenként süthet ki rövid időre. Az északnyugatira forduló szelet élénk, erős, nyugaton, északnyugaton viharos lökések kísérhetik. Hajnalban 2-7, délután 12-18 fokot mérhetünk, délkeleten lehet a legmelegebb.  Hidegfronti hatás várható.

 Kedden már több napsütésre számíthatunk, viszont északnyugaton lehetnek erősen felhős körzetek is, de számottevő csapadék nem várható. Élénk, erős, néhol akár viharos lehet az északi-északnyugati szél. Hajnalban északon helyenként gyengén fagyhat, délután 9-14 fokra van kilátás.

Szerdán sok napsütésre számíthatunk, de nyugaton felhősebb lehet az idő, viszont említésre méltó csapadék nem várható. Élénk, erős lesz az északias szél. Reggel északon gyenge fagy ismét előfordulhat, napközben pedig 8-13 fokot mérhetünk.

Csütörtökön és pénteken valamivel több felhő lehet az égen, de legfeljebb csak egy-egy helyen fordulhat elő jelentéktelen mennyiségű csapadék. Csütörtökön még élénk, erős lehet a légmozgás, de péntekre veszít erejéből a szél.

Csütörtökön 9-15, pénteken 12-17 fokra van kilátás, viszont csütörtök reggel többfelé fagyhat.

Forrás: https://www.idokep.hu/elorejelzes/Zalaegerszeg

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük