Az én állatparki cimborám- képzőművészeti pályázat

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark szarvasi bemutatóhelye óvodás, általános iskolás és középiskolás tanulók számára képzőművészeti pályázatot hirdet.

A pályázat témája:

A pályázat témája a Körösvölgyi Állatparkban szerzett személyes élmény alapján, az állatpark valamely lakójáról elkészített képzőművészeti pályamunka, mely lehet rajz, festmény, rézkarc, kisplasztika, szobor és egyéb egyedi technikával készült mű is.

Pályázók köre:

Óvodás, általános iskola alsó,- felső tagozatosai és középiskolások

Benyújtás módja:

Az elkészült pályamunkákat a készítő adatainak és elérhetőségeinek (név, életkor, cím, iskola, telefonszám/ e-mail cím) pontos megadásával,személyesen vagy postai úton kérjük eljuttatni az alábbi címre:

Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság
Körösvölgyi látogatóközpont és Állatpark
5540 Szarvas, Anna-liget 1.
GPS koordináták: 46º 51’29.39” É 20º 31’ 31.57” K

Benyújtási határidő:

2019. június 14. (péntek) /utolsó tanítási nap/

Eredményhirdetés:

Ünnepélyes eredményhirdetésre és díjátadóra kerül sor 2019. augusztus 31-én (szombaton) az Elvarázsolt ligeti alkony – Állatkertek éjszakája programunk keretében, ahová a pályamunkát készítő díjazottak számára térítésmentes belépést biztosítunk. A díjazottakat az eredményhirdetést megelőző hetekben előzetesen értesíteni fogjuk elérhetőségeiken.

Díjazás:

A legjobb pályamunkákból kiállítás készül, melyek bárki számára megtekinthetőek lesznek. A legszebb alkotások augusztus 31-november 3. között kerülnek nyilvános bemutatásra a Körösvölgyi Látogatóközpontban.

A legszebb, legötletesebb, legkreatívabb alkotások korcsoportonkénti kategóriánként értékes nemzeti parki tárgyi díjazásban részesülnek. A kategóriák győztese pedig egész osztályát elhozhatja egy felejthetetlen napra a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkba.

A pályamunkákat a kiállítást követően, 2019. november 4 – 2019. december 31 között, kizárólag személyes átvétel esetén tudjuk visszaszolgáltatni készítőik számára.

A pályázat részleteivel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeinken lehet érdeklődni:

Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság
Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark
5540 Szarvas, Anna-liget 1.
GPS koordináták: 46º 51’29.39” É 20º 31’ 31.57” K
Telefon: +36 30 475 1789
E-mail: korosvolgy@kmnp.hu
Honlap: www.kmnp.hu
Facebook: www.facebook.com/korosmaros

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük