Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Zalaegerszegen!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

50. alkalommal rendezte meg a József Attila versmondó versenyt a Városi Könyvtár. A diákok József Attila egy költeményével, illetve egy szabadon választott művel álltak a háromtagú zsűri elé. Itt írtunk róla!

Az enyhe telet sok kullancsnak sikerült átvészelnie, így idén a korábbiaknál is nagyobb számban várható megjelenésük. Különösen fertőzött a kullancsoktól az ország nyugati és déli része. A legtöbb fertőzést Zala, Somogy és Nógrád megyékben diagnosztizálják.

Olyan korban élünk, amelyben a közösségi oldalak uralják az életünket, és egy pillanatra sem vagyunk hajlandóak szem elől téveszteni a virtuális teret. Sok felhasználó kerül világszerte depresszió közeli állapotba csak azért, mert nem kap elegendő pozitív visszajelzést, lájkot.

Újabb márkakereskedés és szerviz nyílt Zalaegerszegen. A Hock János úton található kertészeti felszerelésekkel foglalkozó üzlet ünnepélyes megnyitóját szombaton tartották.

Elkezdődött Zalaegerszeg családi házas övezetében a lomtalanítás, ami várhatóan két hónapig tart. A Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. munkatársai igény szerint érkeznek. A szolgáltatás a cég email címén és a 92/900-036-os telefonszámon kérhető. A társasházak ugyanitt konténert rendelhetnek.

Látványtervek címmel nyílt kiállítás a Gönczi Galériában. Bagossy Levente alkotásai egy miniatűr világba kalauzolják a nézőt.

Ismét elnyerte az akkreditált kiváló tehetségpont címet az Ady-iskola. Az erről szóló tanúsítványt a napokban vehették át.

A videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük