Vezessenek óvatosan! Útinform hírek: M7- M70!

Az M70-es autóút bővítése miatt a 2-es és 4-es km között a Tornyiszentmiklós felé tartókat átterelik a szembejövők oldalára, ahol irányonként egy-egy sávon haladhat a forgalom.

A magyar-horvát határon Letenyénél felújítási munkálatok miatt lezárták a Mura hidat, illetve a 7-es főúti határátkelőhelyet. A M7-es felé kijelölt terelőutat sárga táblák jelzik. („Alternatív, elkerülő útvonalként Horvátország felé a barcsi közúti határátkelőhelyet ajánlják, amelyet tehergépjárművek súlykorlátozás nélkül használhatnak, vagy a berzencei közúti határátkelőhelyet, ahol a tehergépjárművekre 20 tonnás súlykorlátozás érvényes. A másik lehetséges elkerülő útvonal az M70-es autóút Szlovéniába vezető szakasza – ezen keresztül az Isztriai-félsziget is elérhető –, a rendőrség azonban arra is felhívja a figyelmet, hogy ezen az útvonalon útépítési munkálatok folynak, ezért torlódásokra kell számítani.” – Forrás: ORFK)

Forrás: https://www.utinform.hu/hirek/valogatas-az-utinform-ma-ervenyben-levo-hireibol

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük