Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Zalaegerszegen!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Zalaegerszegre érkezett a Hungária Nagycirkusz. A társulat felajánlásának köszönhetően nyitás előtt a megyeszékhelyi úszóklub tagjai egy különleges állattal ismerkedhettek meg.

Nyílt napot tartottak a Bogáncs Állatmenhelyen. A karácsonyi akcióhoz hasonlóan húsvét közeledtével is arra buzdították a kutyabarátokat, hogy vigyék el sétálni a zárva tartott ebeket. A szervezők emellett támogatásokat is gyűjtöttek az otthon bővítéséhez.

Húsvéti családi napot tartott szombaton a Zalaegerszegi Fiatalok Egyesülete és az Apáczai Művelődési Központ. Az esemény célja volt, hogy – az ünnephez közeledve – minőségi kikapcsolódást nyújtson a látogatóknak.

A Zalaegerszegi Szakképzési Centrum is csatlakozott a Szakmák Éjszakája rendezvénysorozathoz, melyet – országszerte – pénteken tartottak. A program a pályaválasztás előtt álló felsőtagozatos diákokat célozta meg.

Főzőversennyel és érdekes előadásokkal folytatódtak a ZEN, vagyis a Zalaegerszegi Egyetemi Napok rendezvényei kedden délután. A negyedik alkalommal rendezett eseménysorozat célja, hogy összekovácsolja a megyeszékhelyi felsőoktatási intézmények hallgatóit.

Felújítják az ivóvízhálózatot Egerváron. A Zalavíz Zrt. a főutcán, több mint 1 km hosszban cseréli le az elöregedett csöveket. Erre az önkormányzat saját forrásból bruttó 84 millió forintot költ.

Új kerékpárutak épülnek a zalai megyeszékhelyen. Jelenleg több mint 400 millió forintból a nyugati nyomvonalat alakítják ki, ami a Teskánd-Bagod közötti utat a Platán sorral köti majd össze.

A videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük