Egyre nyáriasabb idő, majd hétvégére hidegfront jöhet

Kedden sok felhő lesz az égen, többfelé kell számítani esőre, záporokra, délután délnyugaton egy-egy zivatar is kialakulhat.  A délkeleti szelet sokfelé élénk, erős, helyenként viharos lökések is kísérhetik. Délután 12-22 fokot mérhetünk, északkeleten számíthatunk a legmagasabb értékekre.  Kettősfronti hatás várható.

Szerdán kezdetben a Dunától keletre és a középső tájakon fordulhat elő gyenge eső, zápor, majd délután a Dunántúlon megnövekvő gomolyfelhőzetből több helyen alakulhatnak ki záporok, helyenként zivatarok. Élénk, erős lesz a délies szél. A legmagasabb hőmérséklet 19 és 25 fok között alakul.

Csütörtökön túlnyomóan napos időre, kevés felhőre készülhetünk. Számottevő csapadék nem valószínű. A szeles időben délután 23-28 fokot mérhetünk.

Péntek délután csak néhol, szombaton viszont már sokfelé előfordulhat eső, zápor, zivatar. Pénteken még a délies, szombaton már az északnyugati szél lehet élénk, erős. Pénteken még 25-29 fokra van kilátás, szombatra azonban sokfelé jelentősebben visszaeshet a hőmérséklet.

Forrás: https://www.idokep.hu/elorejelzes/Zalaegerszeg

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük