Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Zalaegerszegen!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Tojáskereső versenyt rendeztek a Göcseji Falumúzeumban húsvéthétfőn.  Itt írtunk róla!

Hatodik alkalommal tartottak márkafüggetlen autós találkozót Zalaegerszegen. A Nyugat-Dunántúl egyik legnagyobb tuning versenyén több, mint 700 jármű fordult meg.

Az online világ sötét oldala – ezzel a címmel tartottak előadást a Kölcsey gimnáziumban és az Ady iskolában. A rendezvényt a Nemzeti Tehetség Program támogatta.

Itt a helyed címmel hirdetett önkéntes programot a Magyar Vöröskereszt. Az országban 9 megyében, 11 helyszínen zajlik a munka. Zalában Nagykanizsán és Zalaegerszegen is népszerű a kezdeményezés.

Folyamatosan karban tartja a vezetékhálózatot Zalaegerszegen az E.ON. Erre az esetleges meghibásodások és üzemzavarok megelőzése érdekében van szükség. A tervezett rekonstrukciók részeként most a Zrínyi Miklós utca jelentős szakaszán, közel 1500 méteren gázelosztóvezeték-cserét végeznek a szakemberek. A munkálatok április 23-án, kedden kezdődtek és három ütemben valósulnak meg.

A videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük