Folytatjuk: mutatjuk, mi történt a héten Zalaegerszegen!

Amennyiben kényelmesen elhelyezkedett, folytatjuk a hírsorozatot, mutatjuk, mi történt a héten!

Folytatódott a Lokálpatrióta Klub előadássorozata a Deák könyvtárban. Megyeri Anna főmuzeológus, az egykori fotográfus, Serényi Árpád munkásságát mutatta be.

Megkezdődött a munka a zalai méhészetekben, köszönhetően a repce virágzásának és az egyre erősödő állományoknak. A téli méhpusztulást követően az újonnan kifejlődött dolgozók már neki is láttak a betakarításnak.

A Béke-ligetben tartott polgáravató után díjátadó ünnepséget rendeztek. A Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben azokat a diákokat ismerték el, akik valamilyen tanulmányi- vagy sportversenyen kiemelkedően teljesítettek.

Elültették a Végzősök Fáját a Béke-ligetben. Ezzel az eseménnyel az idén ballagó osztályoknak állítanak emléket.

Több mint 70 távmeghallgatásra alkalmas végpontot alakítottak ki ősszel országszerte a bíróságokon, amit közel ezer esetben kétszáz bíró használt. A digitalizációhoz kapcsolódó fejlesztéseket idén folytatják. Ennek megfelelően augusztusig további 112 helyszín kapcsolódik a rendszerhez.

A videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük