Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Zalaegerszegen!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Falumúzeumi esték címmel új sorozatot indított a Göcseji Múzeum. Az ismereterjesztő előadások elsősorban a szabadtéri közgyűjtemény történetét és mindennapjait mutatják be.

“Hangszersimogató” címmel tartottak előadást óvodásoknak a Pálóczi Horváth Ádám Alapfokú Művészetoktatási Intézményben. A hagyományteremtő program célja, hogy minél több kisgyermekkel megszerettessék a zenét és a különböző hangszereket.

Találkozót szerveztek zalaegerszegi vállalkozók részére csütörtökön. A Zrinszki Alapítvány bemutatta eddigi tevékenységét és felhívta a figyelmet a társadalmi szerepvállalás fontosságára.

Jótékonysági futást szerveztek idén is az autizmus világnapja alkalmából. Az Autista Sérültekért Zalában Alapítvány kezdeményezése egy pályázatnak köszönhetően valósult meg. Ezúttal a gutorföldi plébánia és a Zalai Autistákat Segítő Egyesület volt az esemény főszervezője.

Anya a példaképem címmel tartott zenés, beszélgetős estet a Zalaegerszegi Női Szalon, valamint a Család és KarrierPont. Ily módon a közelgő, hétvégi ünnepre hangolták a résztvevőket.

A videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük