Folytatjuk: mutatjuk, mi történt a héten Zalaegerszegen!

Amennyiben kényelmesen elhelyezkedett, folytatjuk a hírsorozatot, mutatjuk, mi történt a héten!

Jobb, ha el se dobod! – ezzel a címmel szervezett országos szemétgyűjtési akciót a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A társaság célja az volt, hogy már rövid távon is érezhető szemléletváltozást érjen el a lakosság körében. Idén mintegy 1,5 milliárd forintot költenek szemétszedési munkákra, melynek döntő többségét az illegálisan lerakott hulladék összegyűjtése és elszállítása teszi ki.

Erdélyi diákokat fogadott április 23-a és 27-e között a Mindszentyi-iskola. Testvérintézményükből, a gyimesfelsőloki Árpád-házi Szent Erzsébet Líceumból közel negyvenen érkeztek.

A Liszt Ferenc Általános Iskola moderntánc csoportjának évadzáró műsorát május 11-én és május 12-én 10:30-kor és 20:30-kor tűzi műsorára a Zalaegerszegi Televízió.

Idén is lesz nemzetközi kutyakiállítás és országos tenyészszemle Zalaegerszegen. A kétnapos eseménysorozatnak ezúttal is a Gébárti Termálfalu és kemping ad otthont. A Zala Megyei Kynológiai Egyesület 9. alkalommal nyerte el a rendezés jogát.

Új gumibitumen üzemet épít Zalaegerszegen a MOL. A hárommilliárd forintos beruházás alapkőletételén Varga Mihály azt hangsúlyozta: meg kell védeni Magyarországot a közelgő gazdasági recessziótól. Ennek záloga lehet a Mol fejlesztése is, melyhez a kormány 750 millió forintos támogatást nyújt, tette hozzá a pénzügyminiszter.

A videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük