Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Zalaegerszegen!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Roxforti varázslóiskola az Izsákban címmel szerveztek bűbájos vetélkedőt a csácsbozsoki városrészben. A megmérettetésre 10 zalaegerszegi – Harry Potter rajongókból álló – csapat nevezett.

Zalaegerszegen is megkezdődtek a ballagások. Pénteken több megyeszékhelyi intézményben búcsúztak alma materüktől a diákok.

Elkészült az egervári buszforduló, ami a 74-es főútról nyíló ipari út mellett épült, és a Schneider Electric Zrt. zalaegerszegi üzemének megközelítését segíti.

Negyedik alkalommal tartotta meg a “Másodszor is célba érünk” nevű jótékonysági futását a Koraszülöttmentő- és Gyermekintenzív Alapítvány.

Felvételt hirdet a 2016. augusztus 31-e után született kisgyermekek számára a Zalaegerszegi Egyesített Bölcsődék a 2019/2020-as nevelési évre.

A videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük