Folytatjuk: mutatjuk, mi történt a héten Zalaegerszegen!

Amennyiben kényelmesen elhelyezkedett, folytatjuk a hírsorozatot, mutatjuk, mi történt a héten!

Elkezdődtek a Zrínyi 1566 olvasópróbái. A rockmusicalt 10 évvel ezelőtt mutatták be először, azóta nagy sikert aratott. Az egerszegi teátrum a jövő évadot ezzel az előadással indítja.

Aranyérmet nyert, ezzel pedig megvédte tavalyi bajnoki címét a női tekebajnokságban a ZTE-ZÁÉV együttese. A hölgyek negyedik alkalommal állhattak fel a dobogó legfelső fokára.

Village Food Fesztivált tartanak Zalaegerszegen. A “Göcsej ízeit” felvonultató eseményt, mely a tájegység hagyományos gasztronómiáját mutatja be, május 18-án a Falumúzeumban rendezik. Itt írtunk róla!

Zalaegerszegre érkezett az Állami Számvevőszék, a Közbeszerzési Hatóság és a Megyei Jogú Városok Szövetségének országjáró rendezvénysorozata. Az eseményre Nagykanizsa, Sopron és Szombathely önkormányzati cégeinek vezetői is meghívást kaptak.

Átadták a Béke-ligeti iskola új parkolóját és sziklakertjét. A fejlesztések jelentős összefogás eredményeként készültek el, s összesen másfélmillió forintba kerültek.

A videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük