Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Zalaegerszegen!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

A Göcseji Múzeum idén is több programmal csatlakozott a Közösségek Hetéhez. A rendezvénysorozat mottója ezúttal “Adj esélyt!” Ennek jegyében ma a skanzenben Deák Ferenc lábbal és szájjal festő alkotó festményeiből nyílt kiállítás.

Nemzetközi fazekas keramikus találkozót és fesztivált rendeznek Zalaegerszegen. A program 16. alkalommal állít emléket a Göcsej vidék messze földön híres mestereinek. A kirakodóvásár mellett gyermekprogramok, fazekas verseny és folklórműsor színesíti a két napos rendezvényt. A helyszínen Gyuk Alexandra beszélgetett vendégeivel.

Drámai pillanatokat éltek át a hegyhátszentjakabiak tavaly júniusban: a nagy esőzések hatására a Vadása-tó gátja nem bírta a lezúduló csapadékmennyiséget, így a falubelieknek homokzsákokkal kellett védekezniük. Bár Vas megye egyik legszebb állóvízében a kékalgák miatt már 2017 óta tilos volt fürdeni, az igazi kálváriája ekkor kezdődött.

Egész napos ünnepre várta a szurkolókat vasárnap a ZTE futball klub vezetése. A programsorozat részeként egy új képességfejlesztő sportkomplexumot adtak át.

Hatszázmillió forintból munkáshotel épült Zalaegerszegen. Az önkormányzat a pénzügyminisztérium pályázati támogatásával valósította meg a fejlesztést, reagálva a városban egyre nagyobb problémát jelentő munkaerőhiányra.

A videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük