Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Zalaegerszegen!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Kertész leszek. Ezzel a mottóval közösségi akciót tartott ma a Radnóti utcai Székhelyóvoda. A környezetszépítésre a szülőket és a nagyszülőket is várták.

Megemlékezést tartottak ma a Ho Si Minh szobornál. Az egykori ázsiai politikus 1890. május 19-én született. Ebből az alkalomból a Vietnámi Szocialista Köztársaság budapesti nagykövete, valamint a hazánkban élő vietnámi közösségek képviselői koszorúzták meg az egerszegi emlékművet.

Átadták a Helyi Érték Díjakat csütörtökön Békéscsabán, ahol Híradó kategóriában a szakmai zsűri szerkesztőségünk tevékenységét is elismerte. A Helyi Televíziók Országos Egyesülete második alkalommal jutalmazta ily módon a ZTV teljesítményét.

Sajtóbejárást tartottak a zalaegerszegi tesztpálya szomszédságában létesülő, úgynevezett Smart Field-nél. A területen található épületek a járműiparhoz kapcsolódó kutatási és fejlesztési munkálatoknak adnak majd otthont.  Itt írtunk róla!

Közel 40 napirendi pontot tárgyalt a testület a legutóbbi közgyűlésen. Itt többek között elfogadták a tavalyi zárszámadást, ezzel véglegesen lezárva a 2018-as évet. Ennek részleteiről és egyéb fontos döntésekről sajtótájékoztatón számolt be Balaicz Zoltán polgármester.

Village food néven új fesztivált szervezett a Skanzen a hétvégén, ahol Göcsej gasztronómiáját vonultatták fel.  Itt írtunk róla!

A videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük