Folytatjuk: mutatjuk, mi történt a héten Zalaegerszegen!

Amennyiben kényelmesen elhelyezkedett, folytatjuk a hírsorozatot, mutatjuk, mi történt a héten!

Az ünnepélyes avatás után délután szakmai bemutatót és pályabejárást tartottak a zalaegerszegi járműipari tesztpályán. A program részeként együttműködési megállapodást kötött egymással a ZalaZone és az az osztrák cég, amely az elsők között jelezte tesztelési igényét a létesítményben.

Ünnepélyesen felavatták a zalaegerszegi ZALA Zone Járműipari Tesztpálya első ütemét. A rendezvényen a miniszterelnök arról beszélt, hogy a fejlesztés felhelyezi a megyeszékhelyet az európai járműgyártás térképére. Orbán Viktor emellett kiemelte: amennyiben a jelenleginél kedvezőbb folyamatok indulnak el Európában, annak Magyarország gazdasági szempontból csak nyertese lehet. Itt írtunk róla!

16. alkalommal szerveztek Zalai Búcsút a Speciális Gyermekotthonok lakóinak. A programra az ország egész területéről érkeztek állami gondoskodásban élő fiatalok.

PR, marketing kommunikáció a közgyűjteményekben címmel tartottak szakmai napot Zalaegerszegen. A Göcseji Múzeum által szervezett eseményre a társintézmények munkatársait is meghívták, így a résztvevők több szakterülettel is megismerkedhettek.

Adományátadó ünnepséget tartottak a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban. Az onkológiai osztály a ZÁÉV Zrt-nek köszönhetően új bútorokkal gyarapodott A betegváró így mostantól komfortos körülmények között fogadja az érkezőket.

A videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük