Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Zalaegerszegen!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Megnyílt a MOBIL Járműipari és Logisztikai Szakkiállítás Zalaegerszegen. A kétnapos rendezvénynek ezúttal az autóipari tesztpálya ad otthont, ahol több technikai újdonság várja az érdeklődőket.

Január végén indította el Magyarország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszeg belvárosában a Magyar Telekom. Azóta a ZalaZONE Járműipari Tesztpályán is kialakítottak egy bázisállomást. Itt hétfőn már 5G hálózaton kommunikáló önvezető autókkal manővereztek.

Babakiállításra invitálják az érdeklődőket és turistákat júniusban egy hónapon át Iváncra. Az őrségi településen rendezte be néhány éve műhelyét Marozsyné Guba Rózsa népi iparművész, aki több mint negyven éve készíti a történelem nagy alakjait és a néphagyományokat bemutató kollekcióit.

A kicsiké volt a főszerep hétvégén Andráshidán is. A Művelődési Ház, az Andráshidai Torna Egylet, valamint a helyi áruházlánc immár 3. alkalommal szervezte meg közösen a településrész gyermeknapját.

Családi napot tartottak a járműipari tesztpályán szombaton. A III. MOBIL Járműipari Konferencián és Szakkiállításon bemutatták a május 20-án átadott létesítményt és gyermeknap alkalmából innovatív játékokkal is készültek a legkisebbeknek.

A videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük