Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Zalaegerszegen!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Ünnepélyes dékáni tanácsülést tartottak a BGE zalaegerszegi gazdálkodási karán. A rendezvényen elismerő okleveleket adtak át a kiemelkedő tudományos, vagy versenyeredményt elért hallgatóknak, s a felkészítő tanároknak.

Harmadik alkalommal rendeznek Street Food Weekendet Zalaegerszegen. Az ínyenc hétvége a kezdetektől nagy népszerűségnek örvend, így már – tavaly óta – három napig élvezhetik az országjáró konvoj különlegességeit a Dísz térre és környékére látogatók.

Idén is lesz “Virágos Zalaegerszegért” verseny. A környezetszépítő pályázatot az önkormányzat és a Városgazdálkodási Kft. közösen hirdette meg.

Jakab Dávid igazi megszállott. Gyerekkora óta szenvedélyesen gyűjti a régiségeket: játékokat, járműveket, traktorokat. Nem csak gyűjtő: valójában sokkal jobban élvezi ezek renoválását. Nemrég mentett meg egy ötvenesévekbeli Hofherr-traktort.

Harmadik alkalommal tartottak Street Food fesztivált a hétvégén Zalaegerszegen. A nagy népszerűségnek örvendő esemény évről-évre bővül.

Országos bajnoki roncsderbi zajlott vasárnap Nagypáliban. A Napkitörés névre keresztelt, második alkalommal rendezett programra az ország valamennyi részéből érkeztek versenyzők.

Vizsgaremekekből nyílt kiállítás a Deák-iskolában. A több évtizedes hagyományra visszatekintő eseményen ezúttal 7 faipari technikus és 8 asztalos mutatta be munkáját.

A videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük