Hol vagy, Kajla?

A Magyar Turisztikai Ügynökség együttműködésben a Magyar Turisztikai Szövetséggel 2019 nyarán nagyszabású, országos kampányt indít, melynek célja, hogy a magyar gyermekek jobban megismerjék

A kampány neve: HOL VAGY, KAJLA?

A kampány lényege és célja:

A történet szerint Kajla, a kis magyar vizslakölyök gazdáinak sok fejtörést okoz, mivel roppant kíváncsi, és mindig elkóborol. Őt követve-kutatva Kajla minden gyermek ,,idegenvezetőjeként” segít a kicsiknek, hogy minél több csodát megismerhessenek Magyarország nevezetességei közül.

A kampány két legfontosabb eleme a sok egyéb mellett:

  • Egy díjmentesen hozzáférhető mobil applikáció, amelyben a gyerekek játszva ismerhetik meg az ország nevezetességeit: megyénként két turisztikai desztinációt. Ezt az MTÜ fejleszti és teszi közzé a tanítás utolsó napjaiban.
  • A,,KAJLA ÚTLEVÉL” – A Magyar Turisztikai Szövetség a Klebelsberg Központ és az Oktatási Hivatal közreműködésével a tanév végén, a bizonyítványosztással egyidejűleg minden magyar alsós kisdiákhoz szeretne eljuttatni egy pecsétgyűjtő kiskönyvet, a,,KAJLA ÚTLEVELET”, amelybe a kicsik számos turisztikai nevezetesség, mint ,,pecsételőhely” környékén gyűjthetnek pecséteket.

A gyermekek a tanév végén a bizonyítvánnyal együtt megkapják a „Kajla útlevelet”.

A kiadvány mindenki számára ingyenes, ám rendkívül értékes, hiszen a kezdeményezéshez a MÁV, a GYSEV és a Magyar Posta is hozzájárul felajánlásaikkal, melyek a nyári szünet időtartama alatt, júliusban díjmentes utazást Magyarország teljes vasúthálózatán, illetve július és augusztus hónapban díjmentes képeslapküldést jelentenek a Kajla útlevéllel és diákigazolvánnyal rendelkező, alsó tagozatos gyermekek számára.

Június 13-tól minden részletet megtalál a www.kajla.hu weboldalon.

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük