Pénteken kezdődik a Fatemplom fesztivál a zalai Magyarföldön

Budapest, 2019. július 10., szerda (MTI) – Pénteken kezdődik a Fatemplom fesztivál a Zala megyei Magyarföldön, ahol zenei, irodalmi és szakrális műsorok mellett az Őrségre jellemző családias hangulat is várja a résztvevőket – hangzott el szerdán az M1 aktuális csatornán.

Huzella Péter gitáros, énekes, zeneszerző – aki az eseményen bordalokat és megzenésített borverseket ad elő – arra hívta fel a figyelmet, hogy a fesztiválon ismét fellép az idén ötvenéves Kaláka együttessel.

A többi fellépő közül a Debussy-dalokat hárfakísérettel előadó Harcsa Veronikát, Szarvas József nyitóelőadását, Ferenczi György és az első Pesti Rackák, valamint a Louisiana Double műsorát, valamint a Csík Zenekar fellépést emelte ki.

A fesztivál fantasztikus környezetben, az Őrségre jellemző családias hangulattal várja a közönséget a térség jelképévé vált magyarföldi Fatemplomnál – tette hozzá Huzella Péter.

bbg \ bsa

MTI 2019. július 10., szerda 11:42

A kép forrása: http://www.kitervezte.hu/epuletek/vallas/fatemplom-magyarfold

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük