Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Zalaegerszegen!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Semmelweis napi ünnepséget tartott a Szent Rafael Kórház. A Magyar Orvosi Kamara Zala Megyei Területi Szervezetének közreműködésével rendezett program az Arany Bárány Hotel Télikertjében volt. Itt több szakembert kineveztek, valamint kitüntetéseket adtak át.

A sportról és az egészségről szólt a hétvége Zalaegerszegen. Harmadik alkalommal szerveztek Restart fesztivált a városban. Az ország legnagyobb sportfesztiváljára ezúttal Japánból és az Egyesült Államokból is érkeztek versenyzők.

Folyamatosak a rekonstrukciók a Göcseji Falumúzeumban. Idén a csödei kerített porta lakórészének felújításán a sor. A munkálatok elvégzéséhez önkéntesek segítségére is számít a múzeum.

Egy könyvtárnyi élmény – ezzel a címmel hirdetett két turnusban ingyenes tábort a megyei bibliotéka, amit uniós forrásból finanszíroztak. A foglalkozások célja, hogy megtanítsák a gyerekeket a digitális eszközök okos használatára és a könyvek szeretetére. Az intézmény ezen a héten az Ady iskolásokat fogadja.

Az informatikát kedvelő fiatalok részére szervezett tábort a Zalaegerszegi Logiscool. Évközben élményalapú órákat tartanak, nyáron pedig játékos elemekkel bővítik a tematikát. Ezen a héten több mint harmincan ültek a gépek elé.

Jól halad a Városi Fedettuszoda fejlesztése. A márciusban elkezdett munka az ütemtervnek megfelelően alakul. Jelenleg az első fázisnál tartanak a szakemberek. A vendégfogadás zavartalanul működik az intézményben.

A szöveg és videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük