Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Zalaegerszegen!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Sikerrel pályázott a Zala Megyei Szent Rafael Kórház az idei „Családbarát munkahely” programban. A díjhoz 1 millió Ft pályázati támogatást is nyert az intézmény, a dolgozók gyermekeinek szóló, kétszer egyhetes, napközis jellegű nyári tábor lebonyolítására. Zalaegerszegen Frauenhoffer Márta beszélgetett a díjról és az ahhoz kapcsolódó feladatról a kórház főigazgatójával.

Különleges látványt nyújtott a részleges holdfogyatkozás. Ennek okán távcsöves programot szervezett a Vega Csillagászati, valamint a TIT Ismeretterjesztő Egyesület. A VMK feletti domboldalra sokan látogattak el kedden este.

Elkészült a Lickóvadamos és Ormándlak közötti átkötőút. A szakaszt a tavalyi nagy mennyiségű eső teljesen tönkretette, így a javítás halaszthatatlanná vált. A beruházás mintegy 40 millió forintba került.

A jövő járműveit tesztelik Zalaegerszegen, ugyanis negyedik alkalommal rendezik meg a Formula Student East nemzetközi hallgatói konstrukciós versenyt. A Zala ZONE Járműipari Tesztpályán négy napot át a világ legtehetségesebbjei mutatkoznak be. A rendezvényt az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatja.

Egy komoly országnak komoly hadseregre van szüksége – hangsúlyozta a honvédelmi miniszter Zalaegerszegen. Benkő Tibor a Zrínyi 2026 program eddig elért eredményeiről tájékoztatta a megye vezetőit. Mint mondta, a reform célja, hogy a térség legmodernebb hadseregével óvják a békét és az itt élők biztonságát.

A szöveg és videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük