Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Zalaegerszegen!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Kihirdették a felsőoktatási felvételi ponthatárokat. Az eredményt szerdán országszerte több ezer fiatal várta. Zalaegerszegen volt, aki az osztályával izgulta végig, mikor érkezik meg a jó hír.

A nehéz tehergépkocsik és autóbuszok fokozott közúti ellenőrzését végzi a héten a rendőrség és a Nemzeti Közlekedési Hatóság. A TISPOL akció keretében elsősorban a vezetési- és pihenőidővel, valamint a veszélyes áruk szállításával összefüggő szabályok betartását vizsgálják.

Első alkalommal szervezett tábort Zalaegerszegen Borka bohóc. A szünidei elfoglaltságra mintegy 30-an jelentkeztek. A programnak az Új Nemzedék Közösségi Tér ad helyet.

Felavatták az “Építők Kövét” a zalaegerszegi ZalaZone Járműipari Tesztpályán. A kezdeményezéssel azoknak a cégeknek és szakembereknek mondtak köszönetet, akik az elmúlt két évben hozzájárultak a próbapálya sikeres működéséhez.

A szöveg és videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük