Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Zalaegerszegen!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Ebergényi fesztivált rendeztek a hétvégén. A településrészi ünnepen egyebek mellett gyermekprogramokkal, színpadi produkciókkal, kutyás bemutatóval és kiállításmegnyitóval várták a látogatókat.

Óriási károkat okozott országszerte a szombat esti vihar. A zalai tűzoltókat csaknem 50 alkalommal riasztották, egyebek mellett elöntött pincékhez, leszakadt vezetékekhez és megrongált ingóságokhoz.

“Vagyok, ami vagyok, maga a zárt és végtelen” – ezzel a mottóval megnyílt a 28. GebArt Nemzetközi Művésztelep Zalaegerszegen. Az alkotók jövő hét péntekig munkálkodnak. Idén a festészet és a tűzzománc műfaja került a középpontba.

A Zalavíz Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy a Kosztolányi útnak a Vasútállomás és Palatinus Étterem közötti szakaszán, a városba vezető forgalmi sávban szennyvízcsatorna kiváltási munkákat végeznek július 31-től augusztus 07-ig. A szolgáltató kéri az autósok türelmét.

Átadták a városházán a közelmúltban rendezett Alsójánkahegyi Hagymásbab Fesztiválon, valamint a Kertmoziban gyűjtött adományokat. A kedvezményezett ezúttal a kórház neurológiai osztálya, valamint a zalaegerszegi Parkinson Egyesület.

 

 

A szöveg és videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük