Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a közelmúltban Zalaegerszegen!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Igazi programkavalkáddal várta az érdeklődőket augusztus 20-án a Göcseji Falumúzeum. Zalaegerszeg skanzenje ezen a napon ünnepli születésnapját. Az 51 éves szabadtéri néprajzi gyűjtemény látogatói ezúttal azzal is szembesülhettek, hogy megkezdődött az intézmény felújítása.

Negyedik alkalommal talált gazdára a Szidónia-díj a Kvártélyházban. A nyári évad utolsó előadása előtt a gárda több tagját is elismerték. A szabadtéri színház a Lili bárónő című három felvonásos operettel zárta az évadot.

Megfelelő ütemben halad a Zalaegerszegi Innovációs és Tudásközpont kivitelezése. A fejlesztést sajtóbejáráson mutatták be a város és az egyetem vezetői, illetve az átalakítást végző szakemberek.

Nemzetközi makettversenyt és kiállítást szerveztek nemrég Zalaegerszegen. A 15. alkalommal életre hívott programot az Apáczai Művelődési Központban tartották. A rendezvény elmaradhatatlan része a – hagyományos makettbörze – idén is népszerűnek bizonyult.

A szöveg és videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük