Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a múlt héten Zalaegerszegen!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Jól halad a botfai városrészben az Erdődy Hüvös-kastély felújítása. Az 1750-ben épült barokk épületet kormányzati támogatással renoválják. A tervek szerint szeptember végén már a kibővített zarándokszálláson pihenhetnek meg a vendégek.

22. alkalommal rendeztek találkozót az Apáti nevű települések részvételével. A falunappal egybekötött eseményt Alsónemesapátiban tartották.

Világrekord-idővel teljesítette az Ocean’s Seven hetedik, utolsó állomását Mányoki Attila. A Zalaegerszegért Díjas hosszútávúszó 12 óra 11 perc 20 másodperc alatt győzte le a hét erőpróba közül – a sokak által legnehezebbnek tartott – Északi-csatorna közel 40 kilométeres távját. Az Ocean’s Seven küldetés valamennyi kihívásának az egész világon 16 ember tudott megfelelni. Mányoki Attila a 17., egyben az első magyar sportoló, akinek ez sikerült.

Felavatták a kibővített Kézművesek Házát Zalaegerszegen. A Gébárti tó partján fekvő létesítmény összesen 135 millió forintból, uniós és önkormányzati forrásból készült el. Az új épületszárnyban egyedülálló kiállítások kaptak helyet.

A szöveg és videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük