Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a múlt héten Zalaegerszegen!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Új premierre készül a Griff Bábszínház. A társulat a Boszorkányok a Bármi utcából című játékot szeptember 21-én, szombaton mutatja be. A történet Dániel András: Matild és Margaréta művének bábszínpadi adaptációja.

Kőművesként képviselte Magyarországot Markó Ákos a nyári világbajnokságon. A Széchenyi iskola tanulója helyezést ugyan nem ért el, de részvétele így is komoly elismerés oktatási intézményének és a zalai megyeszékhelynek. A Worldskills versenyen 56 szakmában több mint 1300-an mérték össze tudásukat.

Megkezdődött a gímszarvasok násza. A szarvasbőgés a vadászok legkedveltebb időszaka. Ilyenkor részleges erdőlátogatási tilalom van érvényben, de vezetett túrákat tartanak a szakemberek. Hogy az augusztus végétől szeptember végéig tartó időszakban milyen természeti csodának lehetünk szem- és fültanúi, valamint hogy vadásznak a nimródok, arról Gyuk Alexandra beszélgetett vendégével.

Tóth Lászlót nevezték ki a Városi Hangverseny és Kiállítóterem élére. Az új vezető azon a sajtótájékoztatón mutatkozott be, ahol a most induló évad programjait ismertették. Az elhangzottak szerint a már megszokott, sikeres sorozatok folytatódnak, ám lesznek új kezdeményezések is.

A szöveg és videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük