Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a múlt héten Zalaegerszegen!

Dőljön hátra a fotelben és nézze meg a videókat!

Kertvárosi vigasságokra várták az érdeklődőket szombaton. Az Apáczai Művelődési Központ udvarán többek között kulturális és szórakoztató programok kínáltak hasznos időtöltést.

Jubileumi tárlat nyílt a 40 éves Zalaegerszegi Hímző Stúdió munkáiból. A Keresztury VMK Gönczi Galériájának kiállítása a Kárpát-medence tájegységeire jellemző darabokat vonultat fel.

A megszokott programok mellett újdonságokkal is várja a látogatókat a megújult Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár. Erről, valamint az elmúlt időszak beruházásairól tájékoztatták ma az újságírókat.

Felavatták a csácsbozsoki Izsák Imre Általános Iskola új játszóterét. A modern elemekkel felszerelt létesítmény elkészítését a zalaegerszegi Tankerületi Központ és az önkormányzat közösen finanszírozta. A beruházás költsége meghaladta az öt millió forintot.

Új játszóteret vehettek birtokba a gyerekek a Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskolában. A négymilliós létesítményt a tankerületi központ finanszírozta. Az elmúlt években – több lépcsőben – 300 millió forintból újult meg a városrész iskolája.

A szöveg és videók forrása: http://zegtv.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük